THE PEOPLE SIDE OF BUSINESS
STRUCTOGRAM® Nederland

Trainingen en Coaching

Trainingen en Coaching

Trainingen 2023

Sleutel tot zelfkennis,

Structogram ® ontdek de kleur van je persoonlijkheid

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: max 8

Wordt aangeboden door onze structogram trainers door heel Nederland
Annuleringsbeleid

Je kunt de boeking tot 14 dagen voor aanvang van de training kosteloos annuleren en wij vergoeden het volledige deelnamegeld.

Info:

info@itga-bv.nl


Sleutel tot mensenkennis: Triogram

Duur: 1 dag vervolg op Zelfkennis:

STRUCTOGRAM®
Sleutel tot zelfkennis

Succesvolle mensen hebben een zeer persoonlijke stijl. Ze gebruiken methoden en technieken die perfect bij hen passen. Niet “getrainde recepten voor succes”, maar de authentieke persoon-lijkheid in al zijn hoedanigheden is de beslissende succesfactor. Het Structogram geeft ieders eigen persoonlijkheid weer met alle kansen en risico’s. Dit zonder oordeel, want elke biostructuur is anders en heeft eigen persoonlijke voor- en nadelen.Wie meer over zichzelf weet, maakt doelgerichter gebruik van zijn sterke kanten.

Het gebonden werkboek bij de training incl. biostructuur-analyse met structogramschijf.

TRIOGRAM
Sleutel tot mensenkennis

Ieder mens is uniek. Het is niet mogelijk om de ontelbare signalen, die door mensen worden uitgezonden, individueel vast te leggen. Om de vele signalen en bijzonderheden te kunnen begrijpen en evalueren, hebben onze hersenen criteria nodig als maatstaf die ons helpen om deze indrukken te ordenen. Het TRIOGRAM® is een soort kaart om de eigenaardigheden van andere mensen snel en betrouwbaar te structureren. Het wordt tijdens de training verankerd als een innerlijk beeld in het lange termijn geheugen.Wie andere mensen begrijpt, kan ze beter voor zijn ideeën winnen.

Gebonden werkboek incl. Triomap

SALES

Dankzij Structogram begrijpt u beter hoe u tot resultaat komt. U kunt zich inleven in de gedachten en gevoelens van de ander en uw aanbod zo goed mogelijke afstemmen op de motieven en wensen van de ander. U leert om snel en eenvoudig af te stemmen op de juiste frequentie van de ander. Het resultaat is meer succes en een duurzame binding.

Maak het de ander gemakkelijker om JA te zeggen voor uw aanbod.

Gebonden werkboek met vele praktijkvoorbeelden.

Online training Structogram

Structogram: ontdek jou kleur van handelen.


Succesvolle mensen hebben een zeer persoonlijke stijl. Ze gebruiken methoden en technieken die perfect bij hen passen. Het Structogram geeft ieders eigen persoonlijkheid weer met alle kansen en risico’s. Dit zonder oordeel, want elke biostructuur is anders. Ontdek jouw structuur en leer ermee werken om zo meer uit je werk te halen en succesvoller te zijn.


Online Training :Structogram


Via:Zoom of Teams


  • Wanneer je een mail stuurt naar onderstaand adres schrijven we je in en ontvang je van ons een bevestiging.
  • Een half uur voorafgaand aan de meeting ontvang je de link die je kan gebruiken om deel te nemen aan de workshop via Zoom.
  • Klik op de link, om naar het online programma te gaan.
  • Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
  • Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
  • Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan je spambox. Heb je daar ook niks ontvangen? Mail dan naar

info@itga-bv.nl


Coaching met Structogram

Coaching


Coaching met structogram als instrument is de ideale start voor een coachtraject. De coachee krijgt meer inzicht in wie hij/zij is, wat hij/zij wil en krijgt handvatten om het geleerde in praktijk te brengen.

Coaching met behulp van structogram draagt bij aan zelkfkennis van de coachee, om daarmee vervolgstappen in zijn/ haar loopbaan te kunnen zetten.


Voor wie?

Coaching  met structogram is geschikt voor deelnemers die zichzelf een spiegel willen voorhouden, en zich afvragen ,"hoe nu verder? wie ben ik ,wat wil ik, hoe sluit ik beter aan bij mijn behoeftes en communiceer ik beter. Structogram kan ook een onderdeel zijn van een groter coachtraject en is in overleg met de trainer te bespreken.
Hoe word ik Structogram® / Triogram trainer of coach?

Succesvolle mensen tonen overeenstemming met hun vastgelegde genetische patroon en hun aangeleerde gedrag. Je bent authentiek en daardoor geloofwaardig en overtuigend.


Hoe je je  ontwikkelt kan in overeenstemming met je natuur, dit wordt herkenbaar door het Structogram. Je kan pas realistisch, effectief en zinvol trainen als onderscheiden kan worden welke kenmerken zonder problemen en blijvend veranderd kunnen worden en welke niet. Zo overbrug je mogelijke transferleemten
en zorg je voor een optimale omzetting van de training in de praktijk.


Het Structogram Training System biedt een bijzondere sleutel voor deze differentiering, welke zich al jaren bewezen heeft in de praktijk.


Opleiding

De opleiding tot Structogramtrainer kent drie fasen en duurt 3 dagen .

Het doel van de opleiding is je te bekwamen tot geautoriseerd Structogramtrainer.


Autorisatie

·        1. ERVARING ALS DEELNEMER

Voordat je aan de eigenlijke workshop over licenties begint, volg je eerst  het Structogram-trainingssysteem vanuit het perspectief van een deelnemer. Je volgt de training Structogram en Triogram

·        2. LICENTIE-WORKSHOP

De licentie-workshop (train-de-trainer) vindt plaats in overleg met de master trainer.

Deelnemers zijn alleen aspirant-Structogram-trainers.

·        3. COACHING DAG

Om het werk te verdiepen met de praktijkmodules "Sleutel tot de klant" en "Sleutel tot de medewerker" en om klantspecifieke projecten te bespreken, vindt een coachingsdag (technisch gesprek) plaats met een master trainer.


Nu aan de slag!

Trainer worden!

Ben je reeds werkzaam als trainer of coach? Of wil jij structogram trainer worden? Zodat jij  deelnemers, medewerkers. coachees kunt leren zichzelf te leren kennen en  dit gedrag succesvol toe te passen? dan is deze trainin iets voor jou..


Trainen met het Structogram is veeleisend en verlangt een hoge ethiek, trainings- en levenservaring. Door respectvolle aandacht voor de opgaven andere mensen begeleiden met de ontwikkeling van hun persoonlijkheid.

De kwaliteit van de trainer en van het trainingsmateriaal zijn voor jou, zoals ook voor ons, van enorm belang. Daarom vinden wij een nauwe samenwerking met de geautoriseerde trainers noodzakelijk. Ook na de opleiding willen wij je een optimale ondersteuning bieden.


Zet nu je eerste stap!

Stuur ons een email of maak telefonisch een afspraak voor verdere informatie over de trainersopleiding en werkzaamheden.

bel 0625076003 of mail info@itga-bv.nl

STRUCTOGRAM®-trainingen mogen uitsluitend door speciaal opgeleide en geautoriseerde trainers worden gegeven!

Maatwerk trainingen

Alle trainingen kunnen ook voor je onderneming als incoporate-training worden aangevraagd. Wij zorgen dat de juiste trainer met je in contact treedt. Gebaseerd op de vraag van je onderneming en rekening houdend met je branche. Wij hebben een internationaal netwerk van ervaren en geautoriseerde trainers. Schrijf  ons een e-mail met je vragen en wensen. Dan nemen wij met je contact op om dit verder te bespreken.